Betaalinformatie


Hoe kan ik betalen?

Betalen van bestellingen kunt u op verschillende manieren doen: achteraf binnen 10 dagen netto, per maand via verzamelfactuur, credit card of bij vooruitbetaling. 


Per maand betalen via verzamelfactuur: handig, overzichtelijk én voordelig

Veel van onze klanten kiezen voor het gemak van maandfacturatie. In plaats van een factuur per bestelling, ontvangt u eens per maand een gespecificeerde verzamelfactuur voor al uw bestellingen die in de betreffende maand zijn uitgeleverd. Dat geldt niet voor creditnota’s. Uitsluitend voor anesthesie producten ontvangt u een separate verzamelfactuur.

Deze service is uitsluitend mogelijk in combinatie met een automatische incasso. In ruil daarvoor ontvangt u 1% incassokorting op het factuurbedrag excl. BTW. Openstaande bedragen worden, na verrekening van eventuele creditnota’s, rondom de tweede week van de volgende kalendermaand geïncasseerd. Wilt u ook van deze service gebruik maken, dan dient u ons te machtigen voor automatische incasso. Daartoe verzoeken wij u het machtigingsformulier in te vullen en te retourneren per e-mail, fax of post.
Het machtigingsformulier kunt u hier downloaden.

Creditcard

U kunt ook betalen met een creditcard. Uw creditcard wordt na verzending belast voor de week- of maandfactuur. 


Vooruitbetaling

U kunt ook kiezen voor vooruitbetaling. U ontvangt dan een proforma factuur waarop de bestelling en bankgegevens staan. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling verzonden.Laden
Laden